CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 27 november 2011

Project Life 2012

En ook vandaag ben ik weer lekker bezig geweest met mijn voorbereidingen! Gisteren had ik al een aantal kaartjes op 10 x 15 gesneden en strookjes voor daarop. Deze heb ik vandaag op de kaartjes geplakt aan de voor en achterkant. Zo gebruik ik 1 kaartje voor 2 weken. Gisteren had ik ook al bedacht hoe ik de tekst op de kaartjes wilde printen, dus vandaag maar even uitgeprobeerd en het is gelukt! Ik print het op de voor en achterkant dus moest wel even puzzelen om het kloppend te krijgen. De eerste ging meteen al mis, de tekst stond aan de achterkant op zijn kop... Maar nu gaat het goed!


Het prettige is dat het cardstockkaartje met het strookje designpapier zo door mijn printer kan.


Hier ook nog de tekst week en Project Life 2012 toegevoegd. De weeknummers wil ik met mijn cricut expression snijden van designpapier en de datum print ik er per week op. 
Ook heb ik nog wat papier op maat gesneden, nou ja op maat... de maat van het papier aangehouden maar dit komt niet helemaal overeen met mijn hoezen.. Ach ja daar verzin ik nog wel iets op.


Ik denk dat ik morgen of dinsdag de Year o Graphy lijn thuis bezorgt krijg, vandaar dat ik nog niet alle kaartjes heb gemaakt, wil deze lijn ook gebruiken!

Tot snel weer!
Liefs Brenda

5 opmerkingen:

Peet zei

Goed bezig! :-D Leuk, die strookjes en dat je ze door de printer kunt halen.

NicoleJ zei

leuke kaartjes!
Ik krijg bijna zin om in 2012 verder te gaan, maar ik ga nu toch eerst maar weer eens een jaartje "gewoon" scrappen en layouts maken. Daar heb ik ook weer zin in!

Brenda zei

Voornamelijk geinspireerd door jouw hoor Nicole! ;-)

Thamar, zei

hoi hoi

Ik ben heel benieuwd het ziet er veel belovend uit.
gr Thamar

* Daniëlle * zei

Ziet er goed uit, je begin van je PL 2012! Kwam viavia op je blog terecht en zie die van mij hier rechts staan. ;-)
Happy scrapping!