CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 26 november 2011

Project Life 2012

Gisteren en vandaag bezig geweest met een aantal voorbereiding voor mijn PL 2012.
In Rijswijk bij Scrap it & Wrap it heb ik onderstaand album gekocht.


De zijkant is bekleed met stof zodat de rug mooi strak is. En de voor- achter- en binnenkant kun je zelf beplakken zodat je het naar eigen stijl kunt maken. Ik heb meerdere van deze albums en het werkt erg prettig. Het enige nadeel is dat het album iets groter is dan een scrapvel waardoor je niet altijd even goed uitkomt, maar met wat aanpassingen en geschuif is het me toch weer gelukt om het album naar mijn smaak te bekleden. Dit is tie geworden:


Niet teveel poespas alleen papier en letters. Bloemen etc is niet zo handig, beschadigen snel door het vele gebruik.Ook ben ik bezig geweest met het bekleden van de page protectors. Ik heb allerlei verschillende, leuk maar sommige zijn net iets groter dan de andere, dat is wel een beetje storend eigenlijk... Ik heb strookjes langs alle zijkanten gemaakt, ook weer een nadeel dat de page protectors iets groter zijn dan 30 cm dus steeds een stukje extra papier erbij plakken... Maar ben nu blij met het resultaat, heb nu 20 protectors bekleed aan de zijkant.

Heb net ook al 30 craftkleurig cardstock journaling kaartjes gesneden. Nu nog even bedenken hoe of wat... Ik heb gisteren ook nog de nieuwe lijn van Simple Stories besteld; Year -o- Graphy. Ik wilde iedere maand ook duidelijk aanduiden en bij deze lijn zitten daar mooie teksten bij die ik daarvoor wil gebruiken. Het wordt een heel Simple Stories album met verschillende lijnen.

Ik ga weer lekker verder!
Tot snel weer!
Liefs Brenda

4 opmerkingen:

Peet zei

Wat ziet dit er gaaf uit! :-D Lekker bezig Brenda. Ga zo door! :-D

NannieB zei

Erg leuk hoor Brenda, ik ben heel benieuwd wat iedereen er van gaat maken!

Thamar, zei

hoi hoi

Ik ben heel benieuwd wat je er van gaat maken. Ik zit ook te twijfelen of het ook ga doen. Mij kennende gaat het een paar weken goed en dan komt de klad er in.
gr en fijne weekend
thamar

Tamara zei

Heel erg mooi die voorkant. Ben ook gelijk volger van je geworden.