CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 20 november 2011

Project Life 2012

Al heel lang ben ik aan het twijfelen of nou wel of niet aan een Project Life wil gaan beginnen voor 2012...Op het scrappersanonimous forum is een topic geopend over Project Life, zo leuk om te zien dat er vele met mij interesse hebben om dit te gaan doen. Maar ook de twijfel bij sommigen te herkennen om het wel of niet vol te gaan houden. Vandaag heb ik besloten om het gewoon te gaan doen!
Ik heb een soort moodboard gemaakt met dingen die ik wil kopen, hoe ik het wil gaan doen, waar ik inspiratie op kan doen enz enz. Ook zit ik op Flickr in een groep met mede PL'ers om zo ideeen uit te wisselen, elkaars werk te bekijken en elkaar te blijven stimuleren om door te gaan.Ik heb al een aantal dingen in huis, waaronder 3 lijnen papier van Simple Stories, perfect voor PL!        

Ook heb ik al een aantal page protectors maar daar moeten er nog wel een hoop bij evenals een album. Ik wil een album waarvan ik zelf de voor en achterkant kan scrappen, wel zo leuk!
Aan de rechterkant op mijn blog volg ik mede scrappers die ook een Project Life 2012 gaan bijhouden onder het kopje: Project Life 2012.

Binnenkort maar eens beginnen met een aantal voorbereidingen, ik wil een aantal vaste items wekelijks terug laten komen, zoals een weeknummer, de datum en de kantjes waar de gaatjes zitten met designpapier beplakken.

Mijn inspiratie heb ik grotendeels opgedaan bij Ali Edwards, Becky Higgings en Nicole Jannink.

Tot snel weer!
Liefs Brenda

4 opmerkingen:

NicoleJ zei

leuk dat je ook een Pl gaat doen! Ik kan het je alleen maar aanraden, het is zo leuk on te doen (mijn enthousiasme voor dit project heeft het tot nu toe het hele jaar gewonnen van de scrapdipjes!). Ik vind je moodboard echt geweldig! wat een leuk idee zeg!

Linda zei

Ha Brenda, wat een geweldig gaaf idee om dit te gaan doen! Vind dat je al erg goed op weg bent! Zou jij me iets meer kunnen vertellen over wat een Project Life album is? Bedoel ik ben er wel warm voor te maken maar hoe kan ik nu elke week een foto maken, bedoel, maak je dan bijvoorbeeld een foto als je staat te koken, en dan weer als je een was ophangt of is het ook veel scrappen zonder foto's en is het dan meer beschrijven wat je per week doet? Hoop van je te horen, wie weet ga ik ook om!
Succes in elk geval en heel veel plezier met het maken van jouw Project Life!

Peet zei

Wat cool! Echt een leuk idee. Ik heb ook dit soort lijstjes, maar heb er geen creatieve lo van gemaakt. Dit is echt een leuk idee, mooi als begin van je album :-D

Thamar, zei

hoi hoi
wat gaaf dat je er aan begint.
Ik ken mezelf dat gaat een paar weken goed en dan gaat het weer op een laag pitje.
Ik ben heel benieuwd wat je er allemaal van gaat maken