CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 22 september 2010

Hobbysalon in Belgie

Vandaag ben ik samen met mijn moeder naar de hobbysalon in Mechelen geweest. Ik was nog nooit naar een beurs in Belgie geweest maar het was zeker de moeite waard. Het was een behoorlijke grote hal met veel verschillende soorten hobby's.


Ik heb decopatch gekocht om zelf de letters 'xmas' met papier te beplakken te vernissen, het zag er zo leuk uit en het is weer even wat anders dan foto's plakken.


Ook heb ik een heattool en embossingspoeder gekocht, ik stond bij de stand van La Blanche (staat helaas nooit in Nederland, alleen Duitsland en Belgie) en daar was ik om. Ze maken daar prachtige dingen, van kaarten tot etalagepaspoppen, gewoon geweldig! Mocht je interresse hebben kijk dan eens op http://www.lablanche.eu/.


Bloemetjes en strasswirls kunnen natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie! En ook nog 1 van de nieuwe ponsen van EK Succes gekocht.


Er stond ook een stand van Powertex, zij maken prachtige unieke items om je woning mee in te richten zoals hieronder. Waarschijnlijk ga ik samen met mijn moeder hier een workshop voor volgen.


Voorlopig nu maar even geen beurzen meer... haha

1 opmerking:

Wendy's Blog zei

heey bren,

wat een leuke spullen heb je weer gekocht!
leuk die grote letters! ben benieuwd hoe ze worden!

Fijne vakantie nog!
Liefs wen