CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 4 september 2010

Clear-album van London

Een hele tijd geleden (oktober 2009) heb ik met een vriendin een workshop in creatief centrum Heesch gevolgd voor het maken van een clear tab-album.
Dit is een album met transparante pagina's, wat ik afgewisseld heb met cardstock pagina's om extra ruimte te creĆ«ren.
Ik had toen al een klein beginnetje gemaakt met mijn foto's van onze stedentrip naar London van dat jaar. Het was al een hele tijd bijna af, alleen moest ik nog steeds een paar foto's af laten drukken en de laatste bladzijdes afmaken. Eindelijk heb ik het van het weekend afgemaakt en deel ik het met jullie!Het leuke van een album met transparanten pagina's is dat je al een beetje ziet wat er op de volgende bladzijdes staat. Tijdens het scrappen moet je hier wel een beetje rekening mee houden en steeds je pagina omdraaien zodat je in de gaten kunt houden dat je geen lelijke lijmresten of iets dergelijks ziet.

Op veel pagina's zit de journaling verstopt onder een foto.

Tijdens onze vorige stedentrip naar Parijs kwamen we er thuis achter dat we maar 1 foto hadden waar we samen op stonden, dat hebben we tijdens ons bezoek aan London toch even anders gedaan.Manuel was mijn navigatie, hij had de ondergrondse meteen door, we hebben echt ontzettend veel gebruik gemaakt van de metro.
3 opmerkingen:

Wendy's Blog zei

Haai Bren!

Wat een geweldig album! Erg mooi gedaan,
lijkt me ook erg leuk om te maken!

Tot dinsdag avond!

Liefs Wendy

Linda Eisinga zei

Hoi!

Ziet er erg leuk uit. Je hebt weer lekker je best gedaan!

Groetjes Linda

Yvette zei

Wow, wat een mooi album is dat geworden! Gaaf zo met dat zwart-wit-rood! Was vast een mooie reis!