CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 25 januari 2013

Project Life 2013


Ik heb even getwijfeld of ik komend jaar door zou gaan met project life, maar in december heb ik de knoop doorgehakt. Mijn goede voornemen was immers meer scrappen dus tja dan moet ik wel he... :-)
Ik ga proberen om meer lay-outs toe te voegen tussen al mijn pagina's door. Tevens maak ik gebruik van een aantal uitdagingen via descrapangels.forumer.nl, een leuk forum wat sinds Januari 2013 gestart is.

Voor het komende jaar heb ik onderstaand album aangeschaft, een prachtig leren album van WeR Memory Keepers, met de daarbij horen hoezen in verschillende uitgaven.
Ook heb ik nagedacht of ik bepaalde dingen anders wilde aanpakken... Ik weet in ieder geval dat ik even geen papier van Simple Stories meer kan zien, dus gebruik ik papier wat ik nog in voorraad heb en eventueel wat nieuw papier wat te leuk is om in de winkel te laten liggen... :-)  Per week gebruik ik 1 papierlijn, wel hou ik 1 page protector per week aan. En heb ik een keer veel foto's dan voeg ik gewoon nog een pagina toe.

 Ook de weekkaartjes maak ik net als vorig jaar iedere week in dezelfde stijl maar wel aangepast aan het papier. Omdat veel mensen SNAP! gebruiken ga ik dit niet doen.. :-) maar de stickervelletjes met labels en letters zijn wel heel makkelijk en leuk in gebruik. Deze komen dus standaard terug op mijn weekkaartjes.


En dan nu de eerste pagina van mijn Project Life 2013!
Een voorstelpagina waarvoor ik de sketch gebruikt heb van week 1 van de Friday sketches.Ik heb het papier gebruikt van Echo Park, For the Record 2

Tot morgen!
Dan laat ik jullie week 1 zien!
Groetjes Brenda


2 opmerkingen:

Helga zei

Ik had het al op het forum gezien maar hier uiteraard ook nog even gekeken en het ziet er erg mooi uit.
Leuk dat je weer verder gaat met PL, ik ga je zeker volgen.

NicoleJ zei

leuk dat je ook nog een jaartje verder gaat! Ik ben benieuwd naar alle layouts die je gaat toevoegen, ik vind de voorstelpagina in elk geval erg leuk!