CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 21 oktober 2012

Workshop Time flies bij Scrapdelight

Gisteren ben ik samen met mijn vriendin Tamara een daagje wezen workshoppen bij Scrapdelight.
We hebben de workshop 'Time flies' van Janine gevolgt, erg leuk!!

Na het uit elkaar halen van de wekker hebben we hem eerst bewerkt met gesso, daarna met een gewenste kleur acrylverf, turquoise is het geworden.


 Na het droogfohnen met de heattool heb ik er nog een laag cracklepaint op aan gebracht, hierdoor komen er kleine scheurtjes in de verf en lijkt het oud.


De foto gekozen en een beetje bewerkt om aan de achterkant van de wekker te bevestigen. Met 3d tape heb ik de foto flink verhoogd zodat hij in de wekker een stuk naar voren komt. Het is een foto geworden van onze afgelopen vakantie in Zeeland, echte love birds... :-)


Na de heerlijke lunch was het tijd om de wekker verder aan te kleden en een beetje te pimpen. De vleugels hebben we met een lijmpistool aan de zijkant van de wekker bevestigd. De letters zijn uit karton gestanst, geverft en besmeerd met crackle paint. Daarna had ik niet meer zoveel insiratie... wist ook dat ik thuis wat spulletjes had die ik wilde gebruiken. Ben dus thuis lekker verder gegaan. En dit is het eindresultaat:


   

Wil je nog een leuke uitwerking zien van deze leuke wekker? Neem dan ook een kijkje bij mijn vriendin!

Tot snel weer!
Liefs Brenda

5 opmerkingen:

NicoleJ zei

Oh wat is ie gaaf geworden Brenda!!!!!!!!!

Monique zei

Wat is die gaaf geworden echt super mooi.

Ingen zei

Hij is echt heel leuk Brenda!

Tamara zei

Super! Wat ik mooi vind is dat je bij jouw echt in de wekker kunt kijken. Dat is bij door de plaatsing van de letters veel minder, dat vind ik jammer omdat het werk wat ik aan de binnenkant heb besteed nu niet helemaal uit de verf komt... Bij jou is het wel goed zichtbaar. Mooi! De blauwe kleur vind ik ook erg mooi uitkomen zo met de extra embelli's. Mooi!

Johanna zei

Heel erg gaaf!!