CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 11 september 2011

Vakantie album Zeeland

Van 't weekend heb ik bedacht hoe ik mijn vakantiefoto's wil gaan verwerken. Ik heb en ga me laten inspireren door Elodie Touzet, een franse scrapster. Zij maakt geweldig mooie albums en ik ga proberen om a la Elodie een eigen album te maken. Ik wil een ton sur ton look creeren met alleen de kleuren blauw en groen. Alle pagina's zijn craft kleurig en alles bewerk ik met distress inkt (frayed burlap). De pagina's snijd ik 20 bij 25 cm even net anders dan 30 bij 30 cm. De kaft is 22 bij 27 zodat de pagina's er straks mooi invallen. De rug van het album wil ik met golfkarton afwerken. Moet nog wel even goed bedenken hoe ik de pagina's aan elkaar en aan de rug ga verbinden, maar dat komt vast goed! Wil ook speelse pagina's toevoegen die andere maten hebben en met geponsde randen. Kortom, veel ideeen, binnenkort weer weinig tijd maar het begin is gemaakt!

Dit is de voorkant van het album:
Close-up

De eerste pagina:
Heb gebruik gemaakt van de stempels van Ali Edward, embellishments van Tim Holtz, ponzen van EK Succes, schuurpapier, distress ink en touw.

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk papier in dezelfde kleuren bij elkaar te zoeken en dat is aardig gelukt. Ben gisteren in 2,5 uur over de beurs in Rijswijk gespeerd en heb papier gevonden van Bo Bunny; Et cetera, Gabrielle en Welcome home. Van MME Lost en found 2 Breeze en Websters pages Ladies & Gents:
Denk dat ik hiermee wel een eind ga komen!

Hopelijk tot snel!
Liefs Brenda

4 opmerkingen:

bmartes zei

Ben via SA-forum even op je blogje gaan neuzen. Ik ben ook een Ali Edwards-fan, vandaar.... Leuk die eerste bladzijden van je Zeeland-album!! Echt gave kleuren! Elodie Touzet ken ik dan weer niet, ga ik ook eens kijken ;-)
Heb je zin om ook eens bij mij te komen neuzen?
www.arjasart.nl
Groetjes,
Arja

Peet zei

Oh, wat een superidee! :-D Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.
Mooi om alles in dezelfde kleurlijn te houden. Ik hoop dat ik daar ook ooit nog goed in ga worden ;-)

Wiebine zei

Wat een prachtig album gaat dit worden zeg, ik zie het nu al. Mooie kleuren en een prachtige combinatie met het dozenkarton. Ik ben heel benieuwd naar de rest van je album
groetjes,
Wiebine

Margriet zei

Wauw, dit ziet er al veel belovend uit!! Een hele mooie kleurencombi ook. Ik ben benieuwd naar de rest.

Groetjes,
Margriet