CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 27 november 2010

Een December Daily


Jeetje, het is alweer een poosje geleden dat ik een berichtje geplaatst heb.....
Heb het ook best een beetje druk met andere dingen.

Een tijdje geleden heb ik op mijn huidige werk gesolliciteerd voor locatiemanager en daar ga ik vanaf 1 december mee aan de slag!! Ontzettend leuk natuurlijk maar dat betekend ook dat ik afscheid moet nemen van mijn huidige collega's en niet te vergeten alle lieve kindjes en ouders. Ik heb ruim 10 jaar op deze locatie gewerkt dus er worden strakjes heus wel wat traantjes weggepinkt. Mijn lieve collega's hebben al een afscheids "feestje" voor me georganiseerd, ben benieuwd!

Net als voor iedereen breekt er ook voor mij een drukke december maand aan; we vieren dit jaar meerdere keren sinterklaas, op mijn werk met de kindjes en nog een keer met collega's, en 2 keer met familie. Ik moet nog 2 gedichten maken, kadootjes kopen en een suprise maken en dat moet van de week allemaal af! Ben zoals gewoonlijk weer erg laat..... Morgen gaan we dus eens hard aan de slag met mijn suprise en de gedichten!

Ook wil ik in december nog naar de kerstmarkt in Maastricht en eigenlijk ook nog wel naar de winter Efteling.

En niet te vergeten moeten we de kerstboom natuurlijk nog optuigen en het thuis weer gezellig maken voor de lange koude winteravonden. We hebben vorige week al een nieuwe kerstboom gekocht dus ik heb er helemaal zin in.

Al met al een hoop leuke dingen om vast te leggen. Daarom ga ik een december daily maken met alle leuke en minder leuke momenten. Ik volg hiervoor een online workshop van Moniek Jannink. Ik ben vandaag naar de creabeurs in rijswijk geweest om hiervoor te shoppen maar vond het dit keer erg tegenvallen! Had gehoopt om de nieuwe winterlijn van Bo Bunny te scoren maar bijna niemand had papier bij zich.... Nu heb ik gekozen voor Winter Joy van Bo Bunny, ook een mega leuke lijn! En ik had h'm thuis al liggen.

Zal binnenkort de basis van mijn december daily wel posten.

Liefs Brenda

Geen opmerkingen: