CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 30 juni 2012

Blijdorp!

Vandaag zijn we een dagje uit geweest, gezellig met heel de familie naar Diergaarde Blijdorp.
We hebben qua weer een prachtige dag gehad met veel zonneschijn en een aangenaam windje. Heb ook weer heerlijk gefotografeerd, dacht er vanmorgen eerst aan om eens zonder camera weg te gaan... maar ben toch blij dat ik h'm meegenomen heb! Vind dieren toch altijd erg leuk om te fotograferen!Liefs Brenda

zondag 10 juni 2012

Project Life week 22 & 23

Ik ben weer bij! Tot nu toe hou ik het nog steeds goed bij en heb ik er nog veel plezier in! Daar ben ik best een beetje trots op, had niet verwacht dat ik het zo goed vol zou houden....

En dan nu week 22:
Een week met veel leuke dingen! Zo heb ik nieuwe nagels laten zetten, ben ik samen met en aantal collega's naar de bruiloft van een collega geweest en hebben we de hele avond gedanst! Zaterdag heb ik een workshop gevolgt bij Scrapdelight, was al mijn spullen vergeten.... slechte actie Bren, maar gelukkig is dat allemaal goedgekomen. Zelfs met de foto's van die dag... Die heb ik van facebook afgehaald...We hebben een erg leuk canvasdoek gemaakt en ben er zondag thuis lekker mee verder gegaan. 


Week 23 was ook een leuke week. Ik heb zo'n 200 foto's gemaakt van mijn vriendin. We hebben ideeen opgedaan op het internet en zelf een poging gewaagd om dat een beetje na te bootsen. Heel de woonkamer bezaaid met gekleurde muisjes!! Maar dat mocht de pret niet drukken, we zijn heel de middag bezig geweest en hebben aardig wat mooie foto's. Daarna heb ik nog met een stel collega's wat gegeten en geborreld bij de tapas bar.. mjammie! Zaterdag weer vroeg op, weer op weg naar Nieuwegein voor een workshop. Ben wel op tijd naar huis gegaan, wilde natuurlijk niets missen van het Nederlands elftal tegen Denemarken. Dit hebben we met familie bij mijn ouders gekeken. Mijn moeder had heerlijke broodjes gemaakt! Helaas hebben we niet gewonnen, ach, woensdag nog een kans!


Tot snel weer!
Liefs Brenda

zaterdag 2 juni 2012

Workshop Mixed Media bij Scrapdelight

Vandaag heb ik een erg leuke workshop gevolgd van Janine bij Scrapdelight.
Totaal onvoorbereid...(lekker handig...) heb ik toch een erg leuk eindrsultaat bereikt, al zeg ik het zelf...

We zijn begonnen met een kaal canvasdoek, hier stroken oud boek-papier opgeplakt, ingesmeerd met gesso (met net nieuwe acrylnagels is dat niet zo handig... zat er helemaal onder... gelukkig hadden ze handschoentjes voor me :-) )  daarna droog gefohnt met de heattool. Daarna gestempeld met vlinders en ingespoten met glimmermist, weer wat stukken oud boekpapier flink gekreukeld, gescheurd en geschuurd en her en der geplakt, daarna bepaald waar ik de foto wilde plaatsen (die was ik ook vergeten .....) Heb maar een stuk designpapier op maat gesneden zodat ik wel verder kon met het opbouwen van de canvas. Nu was het tijd voor de aankleding, knoopjes, bloemen, swirls, enz enz. Daarna nog meer kliederen met gesso, glimmermist, distress inkt en crackle paint..... En dan is dit eruit gekomen:


Nog wat close ups...
De foto heb ik bewerkt met picasa, gekleurd naar sepia en daarna groen / blauwe vage randen toegevoegd aan de zijkanten.

 Natuurlijk zijn ook de zijkanten mooi meegenomenOp naar de volgende workshop volgende week :-)
Liefs Brenda