CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 18 februari 2011

Bureau kalender

Vandaag eindelijk mijn kalender voor op mijn bureau afgemaakt.
Was er een tijdje geleden al mee begonnen maar had steeds geen tijd om het verder af te maken.'
Ik heb de peacock lane lijn van Bo Bunny gebruikt, lekker vrolijk!Hoop van het weekend ook een memohouder te maken, als ik de tijd ervoor kan vinden....

Liefs Brenda

zondag 13 februari 2011

Een dagje beurs......

Vanmorgen om 09.00 zaten we al in de auto, opweg naar de creabeurs in Haarlemmermeer. Normaal gaan we altijd naar Rijswijk, nu voor het eerst naar een nieuwe locatie. Ik had een lijstje gemaakt met verschillende dingen die ik graag wilde hebben. Normaal vind ik het dan nooit maar vandaag dus wel! Ik ben al een hele tijd op zoek naar 2 ponsen van EK Succes, Bubbles en Fancy Flight, vandaag gevonden! Nu staat alleen Jewel nog op mijn verlanglijstje.........Ook heb ik een nieuw Modern Album gekocht, deze kun je zelf bekleden en zijn echt geweldig! Kon het niet laten om ook de Photo Sleeves van We R Memory Keepers mee te nemen.Verder nog een vlinderpons van Martha Steward, een crealies stansje, wat chipboard knoopjes, wat metalen frutseltjes en een memoblok houder om op te vrolijken.


Ook hebben we een setje gekocht om een zeepketting te maken, we hebben deze vanmiddag thuis meteen gemaakt. Weer eens wat anders om te doen.

Natuurlijk kom ik niet thuis zonder een nieuwe papierlijn.
Ditmaal Crea Diem van Maja Design

Al met al weer goed geslaagd!
Maar volgende keer gaan we gewoon weer naar Rijswijk, een stuk gezelliger!

Liefs Brenda